Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در مناظره آخر به ارائه تصویری از برنامه ها و مواضع خود در قبال موضوع بیکاری و اشتغال جوانان پرداختند و مسایلی چون ایجاد اشتغال چهار میلیون نفری و ساماندهی فارغ التحصیلان تا دادن وام های خرد به زنان تحصیلکرده کارآفرین و سهام شستا به بازنشستگان از جمله وعده هایی بود که مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در آخرین مناظره انتخاباتی هر یک از نامزدهای ریاست جمهوری تلاش کردند تا از فرصت در اختیار خود برای بیان دیدگاهها در خصوص اشتغال جوانان و حل معضل بیکاری استفاده کنند و به تشریح برنامه های اشتغال خود پرداختند.

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی از برنامه اشتغال سریع سخن گفت و افزود: برنامه ای برای اشتغال سریع داریم که با آن نیمی از کسانی که جویای کار هستند در دو سال اول مشغول به کار شوند.

وی با نشان دادن چند نمودار در خصوص نحوه توزیع منابع و درآمدها در کشور، گفت: باید دید توزیع منابع در کشور به چه ترتیب است و میزان درآمدها و وضعیت اشتغال در چه وضعیتی است.

به گفته این نامزد ریاست جمهوری، در حالی شاهد افزایش نرخ بیکاری در سراسر کشور هستیم که از اشتغال در بخش تولید در حال کاهش و در بخش خدمات کارمندی در حال افزایش است.

وی با بیان این‌که ۲۰ برنامه و۲۰ پروژه را طراحی کرده، راهکار کاهش بیکاری را در حضور جوانان و تغییر مدل حکمرانی دانست و گفت: جوانان پای کار هستند، آنها سواد و تجربه آموخته‌اند و می‌توانند این کار را انجام دهند.

قاضی زاده هاشمی، تورم را ام‌المصائب کشور عنوان کرد که باعث بیکاری، از بین رفتن تولید، مهاجرت و جلوگیری از تشکیل خانواده شده است.

این نامزد ریاست جمهوری، اختصاص بخشی از سهام شستا به بازنشستگان، توسعه مشاغل استارت آپی و بهره گیری از فضای مجازی در این زمینه را از جمله برنامه های خود ذکر کرد.
 
محسن رضایی دیگر نامزد ریاست جمهوری با تاکید بر گسترش کسب و کارهای خانگی از ایجاد سامانه جمع‌سپاری عضو برای فارغ‌التحصیلان و شناسایی توانایی آنان در اقتصاد و فناوری سخن گفت و بر دادن حقوق و ورود آنها به بازار کسب و کار تاکید کرد.

وی با بیان اینکه پنجاه سال است مشکل بیکاری داریم، افزود: در حال حاضر  ۱۶۵ هزار فوق دکترای بیکار داریم که در برنامه ما آنها را در یک سامانه جمع سپاری عضو و از فردای تشکیل دولت در اقتصاد و فناوری گروه بندی می کنیم، ماهانه به آنها حقوق می دهیم و به تدریج وارد فضای کسب و کار می کنیم.
 
به گفته رضایی، جوانان فرشتگان نجات ایران و مهم ترین سرمایه های ملی هستند که هرجا به آنها میدان داده شده کارهای بزرگی انجام دادند.

سید ابراهیم رئیسی دیگر نامزد ریاست جمهوری  از جهش در تولید و تقویت کسب و کار سخن گفت و از تامین حداقل معاش مردم با ارائه کارت خرید برای سه دهک پایین جامعه به عنوان یکی از برنامه های مهم خود یاد کرد.

وی با اشاره به ایجاد چهار میلیون شغل در طول چهار سال، گفت: در حال حاضر بیش از پنج میلیون بیکار داریم و ایجاد چهار میلیون شغل در چهار سال دست یافتنی است.  

زاکانی علیرضا نامزد انتخابات ریاست جمهوری نیز  در برنامه خود از ایجاد شش میلیون و ۷۰۰ هزار شغل سخن گفت و تاکید کرد: پیاده‌سازی درست قانون اساسی در زمینه اشتغال و تامین اجتماعی را با جدیت دنبال خواهد کرد.

سعید جلیلی نیز جهش تولید را منوط به جهش صادرات و جهش صادرات را منوط به جهش تعاملات خارجی دانست و با اشاره به ماموریتهای اشتغال دستگاهها اظهار کرد: اگر برای دستگاهی تعریف شود که چند میلیون شغل درست کند آن دستگاه باید خود را موظف بداند که به مأموریت خود بپردازد.

محسن مهرعلیزاده نیز با تاکید بر افزایش حقوق کارگران بر اساس نرخ تورم خاطرنشان کرد: در کنار ایجاد فضای امن در کشور برای سرمایه‌گذاری و توجه به معیشت، اشتغال، امنیت شغلی و آزادی‌های اجتماعی، باید به تولید هم پرداخت چرا که امروز یکی از مشکلات اساسی کشور مسأله تولید و رونق آن و گرایش دادن نقدینگی جامعه به سمت و سوی تولید است.

عبدالناصر همتی دیگر نامزد ریاست جمهوری از اعطای وام‌های خرد برای زنان کارآفرین و  رسیدن به رشد حداقل پنج درصدی اقتصاد به عنوان برنامه های خود یاد کرد و گفت: بدون افزایش رشد اقتصادی تا حداقل پنج درصد نمی‌شود معضل بیکاری را حل و اشتغال ایجاد کرد و بدون سرمایه گذاری هم رشد اقتصادی معنا ندارد.

وی تاکید کرد در دولت او زنان تحصیلکرده ای که دنبال کار آفرینی هستند، شرایط برای انجام امورشان تسهیل خواهد شد.

به گفته همتی زنان سرپرست خانوار مشکلات بسیاری دارند و برخی از آنها جزء دهک‌های پایین جامعه هستند که به جای پخش کردن پول باید از طریق هدفمند کردن یارانه‌ها مشکل آنها را حل کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات رياست جمهوري مناظره اشتغال شستا بازنشستگان کارگران فارغ التحصیلان بیکاری تورم وام بانکی کارآفرینان هدفمندي يارانه ها امنيت شغلي بسته معیشتی بازار کار مشاغل خانگی صادرات جهش تولید سرمايه گذاري نامزد ریاست جمهوری کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۳۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم

نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا از بایدن خواست تا برای شکست دادن ترامپ در انتخابات از حضور در این رقابت انصراف دهد.

به گزارش فارس به نقل از پولتیکو، رابرت اف. کندی، نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا عنوان کرده که جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا و نامزد حزب دموکرات باید از رقابت‌ها کناره‌گیری کند تا وی بتواند مانع از این شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بار دیگر به کاخ سفید بازگردد.

کندی در جریان یک سخنرانی ۳۰ دقیقه‌ای در مرکز شهر بروکلین در ایالت نیویورک آمریکا عنوان کرد: ما فقط یک شانس برای شکست دادن دونالد ترامپ داریم. ما به نامزدی نیاز داریم که بتواند این کار را انجام دهد و آن نامزد من خواهم بود.

کندی سپس در ادامه سخنرانی‌اش از بایدن خواست تا از حضور در انتخابات کناره‌گیری کند و عنوان کرد بر خلاف بایدن که شانسی برای پیروزی ندارد، ترامپ می‌تواند پیروز انتخابات باشد مگر آنکه بایدن با کنار کشیدنش از رقابت‌ها راه را برای شکست دادن ترامپ فراهم کند.

اظهارات کندی در حالی مطرح می‌شود که وی در روزهای اخیر در شبکه‌های اجتماعی مورد انتقاد شدید ترامپ قرار گرفته است و ترامپ به صراحت اعلام کرده هر گونه حمایت رای‌دهندگان از وی مانند هدر دادن حق رای‌شان است.

دموکرات‌ها نیز در مقابل اظهارات کندی علیه بایدن، انتقادات زیادی علیه وی مطرح کرده‌اند.

در همین رابطه مت کوریدونی، سخنگوی کمیته ملی دموکرات آمریکا عنوان کرده است که پیشنهاد کندی برای کنار کشیدن بایدن از رقابت‌های ریاست‌جمهوری را به همان اندازه کمپین انتخاباتی‌اش نباید جدی گرفت.

با این حال کندی به همراه مدیر کارزار انتخاباتی‌اش، آماریلیس فاکس کندی، نظرسنجی را ارائه کردند تا بر مبنای آن استدلال کنند که چرا بایدن باید از رقابت‌های ریاست‌جمهوری کناره‌گیری کند.

وی با اشاره به نتایج این نظرسنجی تنها راه شکست ترامپ در انتخابات را، کناره‌گیری بایدن عنوان کرده است.

هنوز نه کمپین ترامپ و نه کمپین بایدن در باب اظهارات کندی اظهار نظر نکرده‌اند.

کندی پیش از این هم در اظهاراتی بایدن را خطری بزرگ برای دموکراسی آمریکا دانسته و عنوان کرده بود خطر وی برای دموکراسی بیشتر از خطر ترامپ است.

دیگر خبرها

  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه