Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۹ تیرماه) مجلس شورای اسلامی، که برای پاسخ به سوال حسین میرزائی نماینده اصفهان مبنی بر اینکه منابع حاصل از فروش سهام شستا صرف چه اقداماتی شده است، در پشت جایگاه قرار گرفته بود، با اشاره به رأی منفی مجلس به توضیحات وی درباره پرداخت بیمه قالیبافان، گفت: رأی منفی مجلس به من در واقع دغدغه نمایندگان را نسبت به موضوع قالیبافان نشان می دهد و من تمام تلاش خود را برای حل این مشکل طی یک ماه باقیمانده به کار می گیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: براساس مدارک شفاف، سهام شرکت شستا و شرکت های زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی در بازار بورس عرضه شده و براساس آمار تا فروردین ۱۳۹۹، ۱۲ هزار میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان سهام این شرکت در بازار بورس عرضه شده است و منابع حاصله عینا به حساب سازمان تامین اجتماعی بازگشته تا در چارچوب هیات امنای این سازمان و قانون بودجه به مصرف برسد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: براساس مدارک ۵ هزار میلیارد تومان از سهام سازمان تامین اجتماعی برای افزایش سرمایه بانک رفاه هزینه شده است، افزایش سرمایه بانک ها براساس مصوبه مجلس برعهده دولت است.

شریعتمداری تصریح کرد: همچنین هزار میلیارد تومان خرج خرید مجدد سهام شستا از بازار بورس شده تا به کاهش عرضه سهام در بورس کمک کند و ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد دیگر مجددا سرمایه گذاری شده زیرا براساس مصوبه مجلس ۵۰ هزار میلیارد تومان اجازه سرمایه گذاری به صندوق های بازنشستگی داده شده است. البته امکان اینکه تا پایان سال این سهام به سازمان تامین اجتماعی واگذار شود تا بتواند از طریق انتشار اوراق تبعی و یا انواع دیگر منابعی را به دست بیاورد وجود ندارد.

این عضو کابینه دولت دوازدهم بیان کرد: سازمان تامین اجتماعی از محل همین ۶ هزار و ۱۰۰ تومان و جابه جایی سهام توانست منابع لازم برای پرداخت و متناسب سازی حقوق بازنشستگان را تامین کند.

وی در ادامه با بیان اینکه هر مجموعه ای که مسئولیت نگهداری دارایی هایی را برعهده دارد باید بتواند سرمایه ها را به طور روزمره اصلاح و بهینه هزینه کند، گفت: سازمان تامین اجتماعی هم در جهت صیانت از منابع خود به افزایش بازدهی، سهامش را در بازار بورس عرضه کرده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اداره امور اقتصادی سازمان تامین اجتماعی تلاش کرد تا اقدامات بزرگی را انجام دهد و در این راستا کتابچه ای را تدوین کرد که در آن پروسه عرضه سهام شستا و دیگر مسائل به طور شفاف قید شده است.

شریعتمداری اظهار کرد: بسیاری از شرکت ها چند لایه مکانیزم عرضه سهام در بورس را چه در ایران و یا خارج از کشور در اختیار دارند و براساس تحقیقات و مدارک ما بسیاری از شرکت های داخلی مانند صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح، گسترش نفت و گاز ایران، شرکت های سرمایه پذیر، ستاد اجرایی فرمان امام، گروه سرمایه گذاری تدبیر، شرکت دارویی برکت، گروه دارویی البرز و سبحان، صندوق بازنشستگی نفت و ... سهام خود را در بازار بورس عرضه کردند.

این عضو کابینه دولت دوازدهم بیان کرد: حاصل تمامی اقدامات در مجموعه وزارت کار منجر به صیانت از دارایی های شرکت شستا و سازمان تامین اجتماعی شده است. در زمان ورود من به وزارت کار سود حاصله شناسایی شده در آخرین مجمع عمومی شستا ۱۲۰۰ میلیارد تومان بود اما امروز در آخرین مجمع ۳۴ هزار میلیارد تومان تعیین شده است. 

وی افزود: البته برخی این افزایش را ناشی از قیمت دلار می دانند اما در مقایسه روند سود خالص دلاری با ارز نیمایی و دولتی، از حدود ۲۹۹ میلیون دلار سود خالص دلاری در تاریخ ۳۱ خرداد ۹۷ به سود خالص یک میلیارد و ۵۳۳ میلیون دلار با نرخ دلار نیمایی و دولتی رسیده ایم که این تفاوت یعنی ۲۸ برابر کردن سود شرکت شستا در عرض سه سال که نتیجه بورسی شدن شستا برای ایجاد شفافیت است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: امروز در سایت شرکت شستا بالغ بر ۱۲ هزار صفحه از اقدامات این شرکت به صورت شفاف بارگذاری شده و نمایندگان به راحتی می توانند به این اطلاعات دسترسی پیدا کنند. منافع حاصل از بازار سرمایه و اقتصادی حاصل از بورسی شدن شستا ما را به سمت جلو هدایت کرده که براساس گزارش خلاصه فروش این شرکت ها در ۱۳ فقره از تاریخ ۱۶ اسفندماه تا ۱۹ مردادماه ۱۲۴ هزار میلیارد، ۶۶۵ میلیون تومان آن به دست آمده که در دور قبل ۵ هزار میلیارد تومان حاصل شده بود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: سوال از وزیر محمد شریعتمداری وزیرکار سازمان تامین اجتماعی هزار میلیارد تومان بازار بورس عرضه کار و رفاه اجتماعی وزیر تعاون سهام شستا عرضه سهام شرکت شستا شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد

شهردار شهرکرد با بیان این که وجود پیاده راه در شهر می‌تواند یک ظرفیت گردشگری خوبی ایجاد کند، گفت: در کنار مسیر گردشگری فرهنگ و هنر پروژه پیاده راه شدن خیابان ملت در سال جاری شروع می‌شود

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمد حسین واحدیان امروز _سه شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته گردشگری شهرداری شهرکرد، اظهار کرد: یکی از پارامتر های توسعه‌های پایدار هر شهر توجه به حوزه گرشگری است نحو مدیریت گردشگری نیازمند برنامه ریزی صحیح و دقیقی است که منجر به درآمد پایدار یا بلعکس تخریب اجتماعی فرهنگی و هزینه گزاف می‌شود.

وی با بیان این‌که در سالیان گذشته به موضوع گردشگری در بودجه شهرداری نگاه ویژه‌ای شده، افزود: در صورتی که ظرفیت های شهری معرفی شود ولی زیرساخت‌های گردشگری مناسبی وجود نداشته باشد نتیجه عکسی در جذب گردشگر به وجود می‌آید، در کنار معرفی شهرکرد باید زیر ساخت‌ها برای حضور مسافران مهیا شود.

شهردار شهرکرد گفت: در راستای تکمیل مسیر گردشگری فرهنگ و هنر به علاوه سازمان عمران باید دیگر سازمان‌ها هم پای کار بیایند.

واحدیان با بیان اینکه وجود پیاده راه در شهر می‌تواند یک ظرفیت گردشگری خوبی ایجاد کند، ادامه داد: در کنار مسیر گردشگری فرهنگ و هنر پروژه پیاده راه شدن خیابان ملت در سال جاری شروع می‌شود و مردم در این خصوص سوالاتی دارند که باید این موضوع تبیین شود.

وی اضافه کرد: برای جهانی شدن شهرکرد شهر ملی نمد باید دستگاه‌های مختلف فرای شهرداری پای کار باشند

شهردار شهرکرد خاطر نشان کرد: از روز شهرکرد به عنوان یک ظرفیت گردشگری مناسبی برای حضور گردشگران باید استفاده شود و اقدامات موئثر جهت ملی شدن این روز باید عملی شود.

توسعه گردشگری، توسعه شهر را در پیش دارد

اکبر ایازی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد، در این جلسه اظهار کرد: با توسعه بخش گردشگری، جذب گردشگر و مسافر به استان و شهر شهرکرد موجب رونق بازار و توسعه سایر بخش‌ها می شود.

وی با بیان این‌که حوزه گردشگری و نمد در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد به صورت جدی دنبال می شود گفت: هم اکنون در این دو حوزه از کارشناسان مجرب و متخصص در حال فعالیت هستند که خوشبختانه چند سال گذشته در حوزه‌های گردشگری و نمد رشد خوبی صورت گرفته است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد اضافه کرد: حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در تهران و معرفی شهرکرد به عنوان شهر ملی‌نمد به سایر استان‌های کشور یکی از اقدامات مثبت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد بوده است.

ایازی تصریح کرد: اقدام مهمی که سال گذشته از سوی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد در بخش گردشگری صورت گرفته، مشخص شدن مسیر گردشگری است که از سقاخانه ارباب میرزا شروع و به کوی نمدمالان منتهی می‌شود.

کد خبر 749437

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • ابداع صفحات خورشیدی خم شونده و قابل شستشو 
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند